OM OSS

Dog & People är ett familjeföretag med lång erfarenhet av att utbilda hundar och förare i specialsök och har under lång tid själva arbetat med operativa sök.

Vi utbildar och arbetar operativt med narkotikasök under varumärket Dog & People Tjänstehundar. För närvarande har vi 14 kvalitetssäkrade tjänstehundsteam som arbetar under namnet Dog & People Tjänstehundar och verkar i en Tjänstehundspool. Ekipagen finns över hela Sverige och består av ett flertal olika raser i olika storlekar.

Våra krav på ekipagen är att de har adekvat utbildning i specialsök, genomgått arbetsprov och att hunden uppvisar en stark sökglädje, uthållighet och är miljöstark. Förarna har en bred erfarenhet inom olika områden i arbetslivet som bidrar starkt till deras professionella förhållningssätt.

Dog & People Tjänstehundar har inhämtat regler, riktlinjer och vilket lagrum som gäller för tjänsten narkotikasök med hund av civila ekipage från Conny Larsson, Advokatfirman Gärde & Partners samt Staffan Hübinette, drogprevention för en narkotikafri skola.

Dog & People innehar F-skatt och är momsregistrerat.
Ansvarsförsäkring finns hos Länsförsäkringar.