Om oss

Dog & People är ett familjeföretag med visionen att främja människor och hundars hälsa och välbefinnande.
Vi är platsen där hund och människa möts.

Ni hittar vårat hunddagis i Jursla/Åby industriområde 3 minuter utanför Norrköping.

Vi som äger och driver Dog & People är Lina, Frida och Eva Münter. Tillsammans har vi stor erfarenhet av hunddagis, hundtränig, specialsök och friskvård.
Och för människan en gedigen grund i hälsoutveckling, coachning och entreprenörskap.

 

 

evaEva Münter är specialsöksinstruktör och har varit en av två instruktörer på Specialsök grund och haft förmånen att föra tre kullar framåt i sin utbildning. Jag är själv hundförare med narkotika och tryffel som inriktning . Eva är nu mera diplomerat terapihundsekipage, sociala tjänstehundar, tillsammans med Nelly. Nellys uppdrag kommer att vid samtal vara en av två samtalsterapeuter med rätt att trösta och motivera. Under några år arbetade jag med Gaston, Enzo och Nelly och letade narkotika på uppdrag av utbildningsföretag och behandlingshem. En mycket lärorik och spännande period. Jag kommer aldrig att sluta förundras över hundarnas näsa och vilja att samarbeta om man ger dem rätt förutsättningar och en glädjefylld inlärning. Min spetskompetens är stressrelaterade symtom som vi idag, tyvärr, ser hos både människa och hund. Det finns hopp och det finns mycket man kan göra för att bygga en bra relation till sin hund och få ett härligt “hundliv” tillsammans. Jag är ägare av tre hundar, Gordos som är av rasen Lagotto Romagnolo och Nelly som är av rasen Chines Crested Dog och Motordogs Sunny som är Toypudel.

 

 

frida

Frida Münter är erfaren hundskötare och hunddagisfröken. Idag har Frida blandras hundarna Molly och Askur som tränats i specialsök och id – sök. Har tidigare gått på naturbruksgymnastiet för att sedan läsa Ky utbildningen butik-avdelningschef. Där har jag fått lära mig mycket om service som varit en viktig del i mina tidigare arbeten samt fått en bra grund för coachning av människor vilket gör att hon på så sätt kan fånga upp hund och männsika på ett positivt sätt.

 

 

 

linaLina Münter är utbildad entreprenör med visionen att driva och utveckla det egna företaget vilket nu blir verklighet. Hon har erfarenhet av serviceyrket och har praktiserat det på mässor och butiker. Hundintresset har alltid funnits då hon är uppvuxen med fyra hundar. Lina brinner för Dog & Peoples Hunddagis då hon har jobbat under lång tid med detta tidigare. Där hade hon ansvar för den dagliga driften och omtanken om hundarna på dagiset. Lina är ägare av Sunny som är Toypudel.

 

 

 

 

Välkommen!
Lina, Frida och Eva

Välkommen till Dogandpeople! Hunddagis i norrköping, specialsök, kurser, hundrehab, foder.