Doftsök

Tävling i doftsök – fokus på vad du och din hund gör bra!
Vi använder oss av sporten Noseworks dofter och moment

Plats:
Datum: Inget datum satt
Tävlingsdoft: eukalyptus hydrolat, grundnivå
Antal deltagare: Max 20 tävlande ekipage
Tävlingsavgift: 700 kr/tävlande ekipage. I din avgift ingår tävling med feedback, för- och em kaffe samt lunch.

Tävlingen bedöms av två domare Britt Nylund och Helena Lindhe, Göteborg, som båda är SNWK instruktörer.

Tävlingen i doftsök omfattar de fyra olika momenten behållarsök, rumssök, utomhussök och fordonssök. Doften i de fyra olika momenten är eukalyptus hydrolat. Löptikar tillåts men deltar sist.

Varje moment är värt 25 poäng. Förutom detta kommer en bedömning på vardera hundens sökarbete, förarens sökarbete och hundens markering att ske. Tre betyg med maxpoäng 5 på varje. Tävlingens maxpoäng är 115 poäng. Poängen räknas för placering och vid lika poäng avgör tiden.

Anmäl dig på info@dogandpeople.se med namn, adress, telefonnummer, hundens namn samt ange hur din hund markerar en doftgömma. Berätta för oss om du har någon form av matallergi. Märk mailet med Doftsök 5/8. Avgiften 700:- sätts in på bg 127-7193 när du har fått bokningsbekräftelse från Dog & People. Ange för- och efternamn samt hundens namn vid betalningen. Har du tävlat och kommer att vara med på lägret i Nosework 6-7 augusti så finns det möjlighet till övernattning på vandrarhemmet  350:- enkelrum och 300:-/person i dubbelrum inkl frukost. Tävlingsregler kommer att skickas per mail så snart anmälan och betalning har registrerats. Info om Dog & Peoples verksamhet hittar du på www.dogandpeople.se. Frågor kring tävlingen sker på mail info@dogandpeople.se.

Varmt välkomna till en härligt rolig tävling i doftsök!

Dog & People

Välkommen till Dogandpeople! Hunddagis i norrköping, specialsök, kurser, hundrehab, foder.