Massage

Massage och stretching – viktigt för hundens välbefinnande

Massage och stretching är den överlägset bästa behandlingen för att förebygga muskelrelaterade problem och förbättra hundens livskvalitet. Många hundägare investerar mycket tid i att aktivera sina hundar men våra fyrbenta vänner behöver också omsorg och omvårdnad för att kunna prestera.

Massage är både förebyggande och rehabiliterande och ger ett bättre hundliv oavsett ålder, ras och användningsområde för hunden.

Muskelspänning drabba inte bara arbetande hundar utan även hundar som konstant drar i kopplet, hundar som felbelastar på grund av skada, äldre hundar med åldersstelhet, stressade hundar och hundar som ofta motioneras på hårt underlag.

Massage och stretching ökar musklernas hållbarhet vilket i sin tur ger en beredskap inför eventuella överbelastningar och minimerar på så sätt risken för skador. En annan stor fördel med massagen är att oxytocin utsöndras i kroppen som är ett lugn-och-ro-hormon med mycket positiva effekter.

Vi har lång erfarenhet av massage och stretching för både människa och hund och berättar gärna hur ett individanpassat massageprogram kan ge ett ökat välbefinnande.

Pris:
Behandling ca 45 min. 500:-
10 – kort  4500:-
Boka tid på info@dogandpeople.se eller 0730-350370

Välkommen!

Välkommen till Dogandpeople! Hunddagis i norrköping, specialsök, kurser, hundrehab, foder.