BEMER-terapi

Vad är BEMER?

BEMER fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mest effektiv terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER stimulerar fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering. Den nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklad för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.

Hur används BEMER?

BEMER-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturligt reglerande mekanismer. BEMER används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten.

Därför använder vi BEMER –terapi i vår terapeutiska verksamhet:

Vi har lång erfarenhet av BEMER-terapi för både människa och hund och delar gärna med oss av våra erfarenheter och upplevelser. På Dog & People rekommenderar vi att både hund och människa tar del av BEMER-terapin och bokar ett 6 veckors program.

Pris 1.250:- för BEMER-terapi under 6 veckor.

Välkommen till Dogandpeople! Hunddagis i norrköping, specialsök, kurser, hundrehab, foder.