Dog & People 5-årsjubilerar!

Dog & People 5-årsjubilerar
och det firar vi med att under 2018 bjuda in dig till

Föreläsning – narkotikasök/specialsök med civila ekipage
Du får information om inlärning, preparat, egen träning, arbetsprov, Dog & People Tjänstehundar, bestämmelser och riktlinjer för civila ekipage, narkotikaläget, användarna, gömmorna och plats för dina frågor och funderingar.
Tydligt, rakt på sak, informativt

Street Smart Defender
Behovet av ett enkelt och effektivt självförsvar är större än någonsin. Det finns inte längre tid för självförsvar som bygger på grepp- och nedläggningstekniker. Vi behöver ett enkelt och effektivt självförsvar, som vi minns och som inkluderar alla. Street Smart Defender erbjuder allt detta efter 3 timmars träning.
Enkelt, effektivt, evigt

Temakväll – Grånos
Inspiration till dig som har en äldre hund och vill få tips på roliga övningar i trick och trix, dogparkour, Do As I Do och lära dig enkel massage.
Enkelt, lärorikt, inspirerande

Hundpromenad
Social promenad tillsammans med andra hundar men där fokus ligger på kontakten med ägaren. Vi mixar promenaden med dogparkour, sökövningar och lättare fysisk aktivitet för förarna.
Lättsamt, roligt, inspirerande

Öppen hall
Miljöbana i vår träningshall. Fritt att komma och prova.
Samspel, roligt, varma händer

Datum och tid kommer löpande men du kan redan nu förhandsboka de event du är intresserad av. Du anmäler dig lättast på vår mail info@dogandpeople.se Allt är kostnadsfritt.               Alltid välkommen!