JULKLAPPSTIPS

PRESENTKORT från Dog & People

Ge dig själv eller någon du bryr dig om ett presentkort på coachning/handledning i specialsök, Nosework, id-sök, Do As I Do, dogparkour, stress- och stresshantering. Du sätter målet för privatlektionen och det du vill arbeta med och utveckla.

Eva Münter har mångårig vana av att utbilda och vägleda ekipage i specialsök och har själv tränat upp och arbetat operativt med fem egna hundar i narkotikasök. Hon startade Nosework-kurser redan våren 2014 med stor framgång genom åren. Evas stora intresseområde som samtalsterapeut har alltid varit stress- och stresshantering och hur vi påverkar våra hundar i ex tävlingssammanhang.

Vill du skapa ditt personliga presentkort så maila till info@dogandpeople.se

Trevlig 1:a advent önskar vi på Dog & People

Grattis!

Dog & People gratulerar varmt Maria Jagerwall med Saga Hässlehoffs Medina-Sennadotter och Christina Sjöberg med Mello till väl genomfört och godkänt arbetsprov i specialsök, inriktning narkotika.

Skickliga ekipage som kommer att erbjudas plats i tjänstehundsgruppen Dog & People Tjänstehundar.

Tack till vår eminenta domare Anne Halling som övervakar varje ekipage med falkögon grundat på lång erfarenhet och kompetens med civil narkotikasökhund och tack till domarassistenten Essy Sperlin som informerade och klockade ekipagen.

Tack till Djurmagazinet och Algguttens Hundfoder som sponsrade arbetsprovet.

Välkommen till Dogandpeople! Hunddagis i norrköping, specialsök, kurser, hundrehab, foder.