Tack!

Stort och varmt tack till alla er som kom och minglade med Dog & People och Kolmårdstassar i vår nya kurs- och utbildningslokal.

Tack för blommor, choklad, klurig present, telefonsamtal och meddelanden ♥️

Tack Åby Handelsträdgård, Nammi – Isländsk Lakrits och Algguttens Hundfoder som sponsrade tipspromenadens vinster. Otroligt fina vinster.

Flera av våra kurser blev fullbokade. Vilken skjuts! Håll utkik på våra kurser på fb och hemsidor så att ni inte missar något!

Missa inte!

Dog & People och Kolmårdstassar bjuder in till hundfri mingelkväll tisdag 21/1 från 18:00. Kom och fira med oss!
Eva och Sarah kommer att finnas på plats för att besvara frågor och visa upp vårt kursutbud. Det blir tipspromenad, alkoholfritt bubbel och tilltugg. Vi finns på Hydraulvägen 3 mittemot returpunkten.

Välkomna!

Dog & People 7-årsjubilerar!

2020 blir förändringens år då vi med kluvet hjärta kommer att avsluta vår hunddagisverksamhet och öppna upp för kurser, temakvällar, utbildningar och fortsatt utveckling av Dog & People Tjänstehundar med våra civila tjänstehundar på narkotikasidan.

Dog & People har inlett ett samarbete med Sarah Wallin Bååth på Kolmårdstassar och vi kommer därmed att kunna bredda kurs- och utbildningsutbudet väsentligt. Under samma tak i ny lokal, Hydraulvägen 3.

Missa inte Dog & Peoples och Kolmårdstassars Mingelkväll 21/1 från 18.00. Vi bjuder in till hundfri mingelkväll med tipspromenad, alkoholfritt bubbel och tilltugg. Eva och Sarah finns på plats för att svara på frågor och visa upp kursutbudet.
Kom och fira med oss!

Kursstarter våren 2020
Januari
Valpkurs, Unghund/vardagslydnad, Specialsök Kong grund, Markeringskurs för ekipage i nosework och specialsök (körs på röd Kong)
(Anmälan till www.kolmardstassar.se)

Februari
Mixkurs
(Anmälan till info@dogandpeople.se)

Kommande kurser Dog & People i samarbete med Kolmårdstassar
Tävlingskurs nosework och Avancerad tävlingskurs nosework samt Dogparkour
(Anmälan till www.kolmardstassar.se)

Övriga kurser under våren
Nosework steg 1-3, Do As I Do, Temakvällar och Stress- och stresshantering för dig och din hund
(Anmälan till info@dogandpeople.se)

År 2020 kommer att bli ett fantastiskt år. Välkomna!

Gott nytt år!

2020 tar plats och för oss på Dog & People innebär det stora förändringar. Detta året kommer att blir det sista som vår Dagisverksamhet är igång. Den sista februari stänger vi dörrarna till vårt kära Hunddagis. Allt har sin tid och plats och nu är det dags för oss att säga hejdå till en del av vårt företag som har varit grunden för vår verksamhet sedan 2013 då vi startade Dog & People. Vi tackar alla våra dagiskunder för förtroendet att ta hand om deras familjemedlemmar och naturligtvis deras hundar för alla händelserika dagar vi fått spendera ihop. Vi fortsätter vår verksamhet med kurser, utbildningar och vår Tjänstehundspool. Vi kommer att finnas på samma område men med adress Hydraulvägen 3. Därmed kommer också foderförsäljningen att avsluta.

Vi tackar alla er foderkunder, kursdeltagare, alla ni som gått utbildning, alla våra dagiskunder för det här året och ser fram emot nya dagar som Dog & People där samarbetet mellan hund och människa står i fokus. Gott nytt år önskar vi er ✨

Välkommen till Dogandpeople! Hunddagis i norrköping, specialsök, kurser, hundrehab, foder.